7η και πολύ σημαντική αγωνιστική της Β' Φάσης

Είναι προγραμματισμένοι το Σαββατοκυρίακο οι 6 αγώνες για την 7η αγωνιστική της Δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, μια αγωνιστική πολύ σημαντική όπως και κάθε μια εξάλλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αμείωτο ενδιαφέρον σε 3 μέτωπα του βαθμολογικού πίνακα.

Στην κορυφή ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα παλέψουν για το πρωτάθλημα μετά και τον αποκλεισμό τους από τον θεσμό του κυπέλλου.

Για την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά ακόμη και την τέταρτη που μπορεί υπό προυποθέσεις να εξασφαλίσει Ευρωπαικό εισιτήριο μάχονται Ομόνοια, Απόλλωνας και Ανόρθωση.

Και στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού κατά κύριο λόγο υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα σε Πάφο και Εθνικό Άχνας, όμως ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων της αγωνιστικής αυτής μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και άλλες ομάδες.

Α' Γκρουπ

Σάββατο 18:00

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ - Ανόρθωση

Νέα Σαλαμίνα - Απόλλωνας

 

Β' Γκρουπ

Κυριακή 17:00

ΑΕΛ - Δόξα

Πάφος FC - Άρης

Ερμής - Εθνικός Άχνας

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ