H Beyonce έκλεψε την παράσταση στο Super Bowl

H Queen B κατάφερε να κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη στο πιο διάσημο μουσικό 10λεπτο παγκοσμίως.

Το ημίχρονο του Super Bowl, του αμερικανικού ποδοσφαίρου, συνήθως είναι αυτό που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, καθώς καταφέρνει να καθηλώσει ακόμα και αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο.

Φέτος το Super Bowl φιλοξένησε τους Coldplay, το Bruno Mars και φυσικά την Beyonce.

Οι Coldplay ξεκίνησαν ως οικοδεσπότες, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Chris Martin να ερμηνεύει τις μεγάλες τους επιτυχίες «Viva La Vida» και «Adventure of a Life Time».

Ακολούθως, το show συνέχισε με τους «καλεσμένους» των Coldplay, οι οποίοι σύμφωνα με τους κριτικούς έκλεψαν εντελώς την παράσταση.

Στη σκηνή κατέφθασε πρώτος ο Bruno Mars τραγουδώντας τη μεγάλη του επιτυχία «Uptown Funk», ενώ οι περισσότεροι ανέμεναν την εμφάνιση της «Βασίλισσας».

Η Beyonce έκανε φαντασμαγορική είσοδο με τύμπανα, με δεκάδες μαύρες χορεύτριες και ερμήνευσε το καινούργιο της τραγούδι «Formation», το οποίο είχε κυκλοφορήσει λίγες ώρες πριν την περφόρμανς της.

Η Queen B δεν εντυπωσίασε απλά τους πάντες με την εμφάνιση της, αλλά φαίνεται ότι αποτίει φόρο τιμής στον Michael Jackson με το ντύσιμο της.

Μόλις εμφανίστηκε ξεσήκωσε τους πάντες, με το ταλέντο της και με το μαύρο της κορμάκι, ενώ το look της τελειοποιήθηκε με ένα δερμάτινο jacket.

Η εμφάνιση της κέρδισε τους πάντες, καθώς συγκέντρωσε θετικά σχόλια, αφού ήθελε να περάσει σημαντικά κοινωνικοπολιτικά μηνύματα για τους μαύρους και το κίνημα Black Lives Matter.

Ωστόσο, μια άτυχη στιγμή παραλίγο να χαλάσει την εμφάνιση της Beyonce. Για δευτερόλεπτα η τραγουδίστρια έχασε την ισορροπία της, αλλά με άψογο επαγγελματισμό γλίτωσε την πτώση, την οποία σε ένα τέτοιο show παγκόσμιας εμβέλειας κανένας καλλιτέχνης δε θέλει.

Εξάλλου «A Queen never fails» - «Μια βασίλισσα δε πέφτει ποτέ».

Απολαύστε το βίντεο!!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ