18χρονος σκοτώθηκε για ν' αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων!

Όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν ελεγκτές μπήκαν σε τρόλει με προορισμό το Περιστέρι και άρχισαν τον έλεγχο εισιτηρίων. Ένας 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και έτσι του ζήτησαν να κατέβει μαζί τους στο τέρμα. Όμως κάτω από άγνωστες συνθήκες και πιθανότατα για να αποφύγει το πρόστιμο, ο 18χρονος, πήδηξε από το τρόλεϊ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ, ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζαππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο.

Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου όμως στις 5 τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός.

Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.

 

Πηγή: newsit.gr