Για την κατάσταση στην Κύπρο

Απαιτείται τιτάνια προσπάθεια για να καταπολεμηθούν τα σκάνδαλα και οι ένοχοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης δήλωσε η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ και πρώην Ευρωβουλευτής Αντιγόνη Παπαδοπούλου κληθείσα να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο σήμερα.

Περνούμε μια κρίση θεσμών και αξιών δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου ενώ οι κομματικοί μηχανισμοί είναι τόσο ισχυροί ούτως ώστε δεν επιτρέπουν στους άριστους να προσφέρουν αλλά υποστηρίζουν τους αρεστούς του συστήματος.

Αναφορικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι η κρίση έφερε πισωγυρίσματα και οι γυναίκες αναγκάζονται να εργάζονται περισσότερο ενώ έχουν ελάχιστη υποστήριξη από την πολιτεία.

Η κ. Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην ημερίδα που διεξήχθη ενώπιον της Βουλής όπου παρουσιάστηκαν πρότυπα από ευρωπαϊκές χώρες όπως η Φιλανδία για τους μηχανισμούς και το επίπεδο υποστήριξης των γυναικών και επεσήμανε ότι θα πρέπει αυτά που ειπώθηκαν να κινητοποιήσουν τα κόμματα ώστε να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες του κράτους ούτως ώστε να γίνουν περισσότερο υποστηρικτικές για τις γυναίκες.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ