Προβληματισμός στην ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.
- Published Date
Τον προβληματισμό της εκφράζει η ΠΑΣΥΝΟ (Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών) για το πως με 1% φορολογία που φέρει 143 εκ. εισόδημα στην Κυβέρνηση το Υπουργείο Υγείας θα μπορέσει να εξυγιάνει και να αναβαθμίσει τα κρατικά νοσηλευτήρια για να μπορέσει να τεθεί σε εφαρμογή το Μίνι ΓΕΣΥ όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Συντεχνίας Θεόδωρος Πετέλης.
Ο κ. Πετέλης δήλωσε ότι στην χθεσινή συνάντηση της ΠΑΣΥΝΟ με τον Υπουργό Υγείας, η Συντεχνία κατέθεσε την σωρεία προβλημάτων που μαστίζουν τα κρατικά νοσηλευτήρια για να λάβει διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό ότι πριν τα νομοσχέδια φθάσουν στην βουλή οι Νοσηλευτές θα τύχουν ενημέρωσης.
Ο κ.Πετέλης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τους χειρισμούς του Υπουργείου ενώ παράλληλα δήλωσε ότι η Συντεχνία θα αναμένει να δει τα νομοσχέδια εντός του Φεβρουαρίου για να τοποθετηθεί.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
