Καινούρια αλλά... λίγο μεταχειρισμένα
- Published Date
«Εκ πρώτης όψεως βάσιμη», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, αποδεικνύεται καταγγελία που έφθασε προ ημερών στον γενικό διευθυντή του υπουργείου Συγκοινωνιών.
Η καταγγελία αφορούσε στο ότι εταιρεία εισαγωγής στην Κύπρο καινούριων οχημάτων (μίας μόνο μάρκας) έφερνε και ελαφρώς μεταχειρισμένα, τα οποία, με τις πλάτες υψηλόβαθμων στελεχών του ΤΟΜ, τα ενέγραφε και αυτά ως καινούρια!
Χθες λειτουργοί της διεύθυνσης ελέγχου του υπουργείου έκαναν έφοδο στις αποθήκες του ΤΟΜ και πήραν για περαιτέρω έλεγχο 90 φακέλους που αφορούν αντίστοιχες εγγραφές οχημάτων της συγκεκριμένης μάρκας. Στο πλαίσιο αυτό ελέγχεται και λειτουργός, στο όνομα του οποίου βρέθηκαν εγγεγραμμένα και τέτοια οχήματα. Από εβδομάδας η υπόθεση θα τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=257599&-V=articles
