Οι προκλητικοί όροι του Βγενόπουλου για να έρθει στην Κύπρο

Τι τελικά θα πράξει ο Ανδρέας Βγενόπουλος; Θα έρθει στην Κύπρο για να παρευρεθεί στην Επιτροπή Θεσμών; Όπως είναι ήδη γνωστό έχει προσκληθεί για να παραστεί ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής στις 13 Δεκεμβρίου, ωστόσο για να έρθει ο Ανδρέας Βγενόπουλος θέτει μια σειρά από όρους τους οποίους μάλιστα φρόντισε και κατέγραψε σε επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Δημήτρη Συλλούρη.

Σύμφωνα με τους όρους του Ανδρέα Βγενόπουλου, ζητεί όπως η συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών να είναι ανοικτή για τα Μέσα Ενημέρωσης και όχι κεκλεισμένων των θυρών. Εκτιμά πως για την εισαγωγική του τοποθέτηση θα χρειαστεί πέντε ώρες και μάλιστα σε αυτό το διάστημα δεν θα επιθυμούσε να τον διακόψει κανείς μέχρι να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του.

Αμέσως μετά την εισαγωγική του τοποθέτηση θα είναι έτοιμος όπως αναφέρει να δεχθεί ερωτήσεις από τους βουλευτές, κάνοντας μάλιστα και την εισήγηση να έχουν δίπλα τους και εμπειρογνώμονες είτε ξένους είτε Κύπριους για να τους βοηθούν στην υποβολή των ερωτήσεων.

Μέχρι και αυτή την ώρα ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν έλαβε καμιά απάντηση.

 

http://www.livenews.com.cy/cgibin/hweb?-A=30913&-V=economy