Συνέρχεται το υπουργικό στο Τρόοδος!
- Published Date
Συνέρχεται στις 10 το πρωί το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, για να εξετάσει, μεταξύ άλλων, νομοσχέδια τα οποία θα πρέπει να ψηφισθούν από τη Βουλή τις επόμενες μερικές ημέρες.
Μεταξύ των νομοσχεδίων περιλαμβάνονται και αυτά που αφορούν τον Συνεργατισμό, τη μετατροπή αξιογράφων της Ελληνικής Τράπεζας σε μετοχές, το ξέπλυμα χρήματος, καθώς και τον καθορισμό των τελών άδειας κυκλοφορίας οχημάτων, σε σχέση με τους ρύπους. Δεν αποκλείεται να συζητηθεί σήμερα και το ενδεχόμενο πρόσληψης 150 εκπαιδευτικών στην Εθνική Φρουρά, καθώς και θέματα επενδύσεων και κατάργησης οργανισμών.
http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/158250/stin-proedriki-exochiki-katoikia-sto-troodos-synerchetai-to-ypourgiko#sthash.Us4W2cFI.dpuf
