Σαρωτικές έρευνες διεξάγει η αστυνομία για εντοπισμό της 40χρονης από την Πάφο

Άφαντη παραμένει μέχρι στιγμής η μόνιμη λοχίας της Ε.Φ. Μυριανθούλα Παπασωκράτους .Τα ίχνη της χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα .

Σε κινητοποίηση τέθηκε η αστυνομία, για εντοπισμό της 40χρονης, μόνιμης λοχίας της Εθνικής Φρουράς, Μυριανθούλας Παπασωκράτους, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα, μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ο αδερφός της.

Οι εντατικές έρευνες της αστυνομίας, μέχρι στιγμής απέβησαν άκαρπες, ενώ εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της 40χρονης. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαφάνισή της, καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πού μπορεί να βρίσκεται η κοπέλα.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινή, με μαύρα μαλλιά μέχρι τον ώμο.

Η ελλείπουσα διακινείται με το αυτοκίνητο με αριθμούς εγγραφής KQE 996 μάρκας BMW, χρώματος χρυσού. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=128657&catid=6