Χαμηλή η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Κύπρου

Χαμηλότερη από άλλες χρονιές είναι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Κύπρου. Παρόλα ταύτα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων πιστεύει ότι το 2014 θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Στο 90% αναμένεται να φτάσει η πληρότητα των ξενοδοχείων τις ημέρες των διακοπών, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια όπου η πληρότητα ξεπερνούσε το 95%. Οσο για τους αγαπημένους προορισμούς των Κυπρίων φαίνεται να είναι στα ορεινά, με την πληρότητα των ξενοδοχείων να έχει φτάσει στο 80% και να ακολουθεί ανοδική πορεία όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος.

Στην Πάφο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων Χάρη Λοϊζίδη φαίνεται να υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από Κύπριους σε αντίθεση με την Λάρνακα

Ο κύριος Λοιζίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το 2014 θα είναι καλύτερη χρονιά για την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, αφού όπως είπε έχει επιτευχθεί ανατροπή της αρνητικής εικόνας που υπήρχε μετά το γιορογκρουπ του Μαρτίου, ενώ υποβοηθητικές προς την Κύπρο είναι και οι ταραχές στην Τουρκία και την Αίγυπτο ενώ συμπλήρωσε ότι αναμένεται νέο κύμα τουριστών μετά τις 19 Αυγούστου.

ΑΠΟ: ant1iwo.com