ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Σ/Κ απο το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια.

Πολιτιστικό ραδιοφωνικό ένθετο απο το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια για το Σ/Κ: 9.00 , 11.00 , 13.00 16.00.

Πολιτιστική ατζέντα Σαββάτου.

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το Φεστιβάλ Κρασιού και Παραδοσιακών Προϊόντων που διοργανώνει εδώ και χρόνια το Οινοποιείο ΣΟΔΑΠ Καμαντέρενα στο Στρουμπί.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει φαγητό και άφθονο κρασί Καμαντέρενα.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα τη 2η μέρα του φεστιβάλ εμφανίζοντε μετα τις 8.30 οι Ελλαδίτες τραγουδιστές Τριαντάφυλλος και Σάσα Μπάστα ενώ νωρίτερα στις 6 το απόγευμα θα ανοίξει η έκθεση παραδοσιακών προιόντων.

Ο Βασίλης Καρράς μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη τραγουδούν το Σάββατο 3 Αυγούστου και ώρα 20:30 στην αυλή του δημοτικού σχολείου Λόφου της επαρχίας Λεμεσού.

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Συκόπετρας Λεμεσού διοργανώνει Χοροεσπερίδα για τα 30χρονα της ίδρυσής του με τη συμμετοχή των γνωστών καλλιτεχνών Θάνου Πετρέλη και Γιάννη Σοφίλλα το Σάββατο 03 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού στις 20:00.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης εμφανιζεται σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου μετά τις 11.00 το βράδυ στο Verano Lounge, στο Πρωταρά.

Συνεχίζεται το τριήμερο Φεστιβάλ που διοργανώνει η κοινότητα Άγιος Θεόδωρος.

Το Σάββατο θα δοθεί συναυλία από τον Μάκη Δημάκη στην Εξωραισμένη Κοίτη Ποταμού στις 20:00.

Φεστιβάλ στις κοινότητες Τίμη με τον δημοφιλή Γιώργο Μαργαρίτη και ρεσιού στην Λετύμπου διοργανώνονται το Σάββατο στην επαρχία της Πάφου.

Στην Αγία Νάπα εμφανίζεται το Σάββατο η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μαζι με τον Σταν σε ένα πρόγραμμα που αρχίζει από τις 9 το βραδυ στο παραλιακό καλύβα.

Ομαδική Έκθεση Ceramic Waves.

Μια πρόταση του Σάββα Χριστοδουλίδη παραμένει ανοικτή μέχρι τις 13 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο.

Πολιτιστική Ατζέντα Κυριακής.

Το φημισμένο έργο του συγγραφέα Neil Simon, "Οι ηλίθιοι", ανεβαίνει τη Κυριακή και ώρα 8.30 το βράδυ στην Τάλα, σε διασκευή στην κυπριακή διάλεκτο και με τον εύγλωττο τίτλο "Οι μαννοί", από το Θέατρο Σκάλα.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης εμφανιζεται τη Κυριακή 4 Αυγούστου στο Breeze Summer Club, Λεμεσού.

Ολοκληρώνεται τη Κυριακή το τριήμερο Φεστιβάλ που διοργανώνει η κοινότητα Άγιος Θεόδωρος.

Σήμερα Κυριακή ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Ανάστα ο Αντρίκος» του Αντρέα Νικολαίδη, στο θεατράκη κοινότητας η ώρα 19:30.

Η Φιλαρμονική Στρατιωτική Μπάντα συνεχίζει το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Νάπας με συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή και ώρα 9.00 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ομαδική Έκθεση Ceramic Waves.

Μια πρόταση του Σάββα Χριστοδουλίδη παραμένει ανοικτή μέχρι τις 13 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο.

Συνεχίζεται η έκθεση τέχνης με τίτλο Νέοι περί τέχνης στη δημοτική πινακοθήκη Γεροσκήπου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 10 αυγούστου.

Ο Δήμος Γεροσκήπου, η Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και οι οικογένειες των ηρώων της Γεροσκήπου, Χρίστου Κωνσταντινίδη, Γιαννάκη Ταλιώτη, Αντώνη Αντωνίου και Μιχάλη Κυπριανού, διοργανώνουν το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο των ηρώων τη Κυριακή, 4 Αυγούστου, στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής.

Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, στην πλατεία του Δήμου.

Στις 8.30 το πρωί θα δοθεί και η εκκίνηση αγώνα δρόμου εις μνήμην των ηρώων, από την πλατεία Γεροσκήπου.

Ο αγώνας δρόμου διοργανώνεται σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων "Περικλής Δημητρίου".

Τελείται τη Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου στη Λετύμπου, το ετήσιο μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας, Ανδρέα Χρυσοστόμου, Ανδρέα Λάρδου, Ανδρέα Μιχαήλ και Σωτήριου Μαραθεύτη Τελείται τη Κυριακή το εθνικό μνημόσυνο των ηρώων Στατού Αγίου Φωτίου, Φίλιππου Κρητιώτη και Κωστακη Σαββίδη από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως.

Μετα το μνημόσυνο γύρω στις 10 το πρωί θα ακολουθήσει αιμοδοσία στο κοινοτικό ιατρείο εις μνήμη των ηρώων.