Το Limassol Blu Marine – Στο Κέντρο της Νέας Ευρωπαϊκής Ριβιέρας.

Στην παρουσία 350 και πλέον προσκεκλημένων από την επαγγελματική και επιχειρηματική κοινότητα έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του πρωτοποριακού και καινοτόμου έργου του Ομίλου Λεπτός, Limassol Blu Marine.

Ο Προέδρος του Ομίλου κος Μιχαήλ Λεπτός στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην διαδρομή της Ιστορίας του Ομίλου.

Eυχαρίστησε τον Δήμαρχο Λεμεσού κο. Νίκο Νικολαΐδη καθώς επίσης όλους τους παρευρισκόμενους, φίλους και συνεργάτες και δήλωσε ότι το Limassol Blu Marine θα πετύχει και ότι θα αποτελέσει ορόσημο για την Κύπρο ολόκληρη.

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κύριου μέτοχου και διευθυντή του έργου, κος Παντελής Λεπτός τόνισε ότι ο Όμιλος του έχει στόχο να παραδώσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο έργο – ορόσημο, στο οποίο συνεργάζονται διεθνείς οίκοι και γραφεία αρχιτεκτόνων, και μηχανικών όπως τους Benoy Architects , τους BuroHappold Engineering, καθώς και τοπικά γραφεία και εταιρείες όπως οι Ioakim - Loizas Architects and Engineers και τους Armeftis and Associates Engineers με τη συνεργασία άλλων επιλεγμένων συμβούλων.

Το παραθαλάσσιο Limassol Blu Marine βρίσκεται σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή της Λεμεσού στο κέντρο της Πόλης, δίπλα στην Μαρίνα στο κέντρο των ΠΑΝΤΩΝ.

Είναι έργο υψηλού επιπέδου αλλά και νέας τεχνολογίας , ένα έργο διεθνών προδιαγραφών όπου η αρχιτεκτονική και ο γενικός σχεδιασμός του επιτρέπει την άμεση θέα προς την θάλασσα και από τους τρεις πύργους του και τα 247 υπερπολυτελή διαμερίσματα του.

Το Limassol Blu Marine θα περιλαμβάνει υπηρεσίες 5 αστέρων, όμορφα διαμορφωμένους κήπους και χώρους πρασίνου, υπερυψωμένη εξωτερική πισίνα 50 μέτρων, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, μεγάλο Σπα, γυμναστήριο και μπιστρό με θεά το απέραντο γαλάζιο.

Ο κος Λεπτός δήλωσε επίσης ότι οι κάτοικοι του θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα εστιατορίων, καφέ, καταστημάτων, μπουτίκ, σχολείων, παραλιακών πάρκων, πεζόδρομων, όμορφων παραλιών και ιστορικών, χώρων και το υπό κατασκευή καζίνο και προγραμματισμένο γήπεδο Γκολφ.

Όλα αυτά τόνισε δημιουργούν την “Νέα Ευρωπαϊκή Ριβιέρα” ένα μεσογειακό προορισμό με υψηλό επίπεδο ζωής.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαΐδης, τόνισε ότι ο Δήμος του χαιρετίζει και υποστηρίζει τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες όπως του Limassol Blue Marine η οποία αποτελεί όπως ανέφερε την πρώτη μεγάλη ανάπτυξη μεταξύ της Μαρίνας και του νέου Λιμανιού, οι οποίες σκοπό έχουν να προσφέρουν στην ανάπτυξη γενικότερα της πόλης και να αναβαθμίσουν την ζωή στην περιοχή.

Ο Δήμος Λεμεσού τόνισε ο κος Νικολαΐδης, μέσα από ένα μακρόπνοο σχέδιο για την περιοχή σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες προχωρά στον εξωραϊσμό και την αναζωογόνηση του ευρύτερου δυτικού παραλιακού μετώπου με την ανακατασκευή επίσης της Ακταίας οδού δίνοντας μια νέα δυναμική στην πόλη.

Στην εκδήλωση η οποία ήταν φαντασμαγορική, μίλησε και παρουσίασε τον μοναδικό σχεδιασμό του έργου ο διευθυντής της Benoy Architects κος John Dawes.

Παρουσιάστηκε επίσης το πρώτο βίντεο και το νέο διαφημιστικό φυλλάδιο του Limassol Blu Marine καθώς επίσης με φωτιστικά εφέ έγινε η παρουσίαση της τοποθεσίας του έργου το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Μαρίνα της Λεμεσού.