Η ΠΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ “ΤΑΞΙΔΙ” ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου για την προβολή της επαρχίας ως τουριστικός προορισμός με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε παγκύπρια ραδιοφωνική εκστρατεία για τις Πασχαλινές διακοπές και μέσα στα πλαίσια των ενεργειών προβολής για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, ο Φορέας Τουρισμού Πάφου λαμβάνει μέρος στην Τουριστική έκθεση Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ”.

Η έκθεση πραγματοποιείται στις Εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία και διαρκεί 3 μέρες, από την Παρασκευή 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Ο Φορέας Τουρισμού Πάφου καλεί όλους τους κατοίκους Κύπρου να παραθερίσουν φέτος εντός του νησιού και όλους όσους ενδιαφέρονται για διακοπές στην Πάφο να επισκεφθούν το περίπτερο της Πάφου για να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό, ελκυστικές τιμές/πακέτα από διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Πάφου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Επαρχία Πάφου.

Η Πάφος είναι γνωστό σε όλους ότι προσφέρει πεντακάθαρες παραλίες, πανέμορφη φύση, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, εξαιρετικής ποιότητας διαμονή και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εμπειριών!

Η Πάφος καλεί και φέτος τους κάτοικους Κύπρου/παραθεριστές με το σλόγκαν

“Καλοκαίρι στην Πάφο… Mοναδικές Επιλογές, Μοναδικές Στιγμές”,

να επισκεφθούν την Πάφο και να γνωρίσουν το νησί μας.