Πολιτιστική ατζέντα Σαββάτου.

Πολιτιστική ατζέντα Σαββάτου.

Η Μαρία Φαραντούρη τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη το Σάββατο 4 Μαίου στο Ριάλτο Λεμεσού και ώρα 8.30 το βράδυ.

Συμμετέχουν οι Irina Velentinova (πιάνο), Μαριλίζα Παπαδούρη (τσέλο), Δημήτρης Παπαγγελίδης (κιθάρα) και η χορωδία της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή σε διεύθυνση Αγγελίνας Νικολαίδου.

Διοργανώνεται για 12η χρονιά το Street Life Festival στους δρόμους της παλιάς Λεμεσού!

Το Σάββατο 4 Μαΐου από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα στενά της πόλης σε Αθηνών και Σαριπόλου!

Καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, αναγνωρισμένοι και μη, βάζουν κάθε χρόνο το λιθαράκι τους και όλοι μαζί μετατρέπουν λευκούς ή και λερωμένους τοίχους σε έργα τέχνης και έμπνευσης!

Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα Κώστα Κοτσιώλη.

Το κονσέρτο θα δοθει το Σάββατο και ώρα 8.30 το βράδυ στο χώρο The Shoe Factory στην Ερμού 304 στη Λευκωσία.

Η έκθεση Παφιτών Φωτογράφων 2019 μεταφέρεται στην γκαλερί ΑΠΟΘΗΚΗ στη Γεροσκήπου για 10 μέρες.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 12 Μαίου.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το Σ/Κ μεταξυ των ωρών 10 το πρωί με μια το μεσημέρι και από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού που έχει τοποθετηθεί στη νέοανακαινισμένη Πλατεία Μάρκου Δράκου (πρώην πλατεία Λοζάν) στην πόλη της πάφου θα τελέσουν την Κυριακή 5 Μαΐου και ώρα 11.00 το πρωί, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δωρητής του έργου Efim Maliticov.

Το γλυπτό είναι έργο του Ρώσου καλλιτέχνη Gregory Potockiy, ο οποίος θα παραστεί επίσης στην τελετή και αποτελεί ευγενική προσφορά προς τον Δήμο Πάφου του Ρώσου Ακαδημαϊκού Efim Malitikov, ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην επαρχία Πάφου.

Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει σύντομους χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Πάφου, τον κ. Malitikov και τον καλλιτέχνη, καθώς και ανοικτή δεξίωση.

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων ενημέρωσης , σχετικά με την «Πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και μέθοδοι αντιγήρανσης», πραγματοποιείτε διάλεξη την Κυριακή 5 Μαίου και ώρα 3.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «KISSOS».

Η διάλεξη θα γίνει από την Δρ. Χριστίνα Σιζόπουλου Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο. Περπατήστε μαζί μας στη 2η Φιλανθρωπική Πορεία Πάφου.

Το ίδρυμα « Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen Foundation» διοργανώνει, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Πάφο, τη φιλανθρωπική πορεία «Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιω και να οδηγήσω».

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, στις 9 το πρωί . και καλύπτει συνολική απόσταση 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Γεροσκήπου και τερματισμό το Μεσαιωνικό κάστρο.