Επιχείρηση Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό για «φρουτάκια».

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 35 χρόνων και στην κατάσχεση αριθμού ηλεκτρονικών υπολογιστών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, η οποία διεξήχθη χθες το βράδυ σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στην Λεμεσό, μετά από πληροφορία ότι εκεί υπάρχουν ηλεκτρονικά μέσα, μέσω των οποίων παρέχονται παράνομα υπηρεσίες διεξαγωγής ηλεκτρονικού τζόγου.

Κατά τον έλεγχο στο υποστατικό εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα εκ των οποίων ο ένας, χειριζόταν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet, τυχερό παιγνίδι τύπου «Φρουτάκια».

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην κατάσχεση αριθμού ηλεκτρονικών υπολογιστών τύπου tablet, για σκοπούς εξέτασής τους, αφού πιστεύεται ότι οι υπολογιστές είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού τύπου Φρουτάκια, ενώ ο 35χρονος υπεύθυνος του υποστατικού κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για εξετάσεις.

Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο μετά τις 1.00 τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.