Ένα Όνειρο μια Ευχή.

Η εταιρεία Unicars, αφιέρωσε ένα όμορφο απόγευμα και φιλοξένησε στο ΑUDI terminal της στη Λευκωσία τα παιδιά του Συνδέσμου Ένα Όνειρο μια Ευχή, που ζωγράφισαν.

Τα έργα των παιδιών εκτέθηκαν στο χώρο και τα μέλη του προσωπικού κλήθηκαν να τοποθετήσουν το δικό τους "αστεράκι" στο έργο που τους άρεσε περισσότερο.

Το έργο της Κυριακής Ιωακείμ συγκέντρωσε τα περισσότερα αστέρια και η κα Χριστιάννα Διογένους, Διευθύντρια στην εταιρεία Unicars, εκπλήρωσε το όνειρό της, προσφέροντας της ένα φορητό υπολογιστή.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης ξενάγησε τα παιδιά στους εκθεσιακούς χώρους, κάθησαν σε αυτοκίνητα AUDI και μηχανές DUCATI και έκαναν βόλτα με ένα ολοκαίνουργιο AUDI Q8.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Πενηνταέξ ευχαρίστησε τη Διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας για τη διαχρονική στήριξή τους προς το Σύνδεσμο και για την αμέριστη αγάπη που περιβάλλουν τα παιδιά που πάσχουν από διάφορες μορφές καρκίνου, δίνοντάς τους το μήνυμα πως στον αγώνα τους δεν είναι μόνα.

Επίσης την διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας ευχαρίστησαν οι 2 μαχήτριες του Συνδέσμου, η Κυριακή και η Βάσια, προσφέροντας έργα τους.

Μπορεί η AUDI να έχει τη μηχανική δυναμική, αλλά οι άνθρωποι που συναποτελούν την εταιρεία έχουν την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Σας ευχαριστούμε θερμά που είσαστε δίπλα μας συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι.

Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις

"Ένα Όνειρο μια Ευχή"

Λεωφ.Αθαλάσσης 101, Διαμ.204, 2024 Στρόβολος .

Τηλ. 22 311277 Φαξ. 22 511887

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. www.enaoniromiaefxi.com

Βρείτε μας στο facebook