Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2019 έρχεται στις 20 Οκτωβρίου!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας προσκαλούν να τρέξουμε για τα παιδιά μας και να διασκεδάσουμε!

Η ημερομηνία για τη διεξαγωγή του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2019 «κλείδωσε» για τις 20 Οκτωβρίου και το κατάστημα της Έγκωμης είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί για ακόμα μια φορά δρομείς, παιδιά, γονείς, υποστηρικτές και όλους όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του πιο fun running event της Λευκωσίας!

Κάθε χρόνο, χιλιάδες συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στους δρόμους του RUN AS ONE και συνδράμουν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

«Παιδί, Διατροφή & Υγεία».

Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, με σκοπό να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους για τα πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στους δρόμους του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.

Πέρα από οτιδήποτε άλλο, RUN AS ONE σημαίνει διασκέδαση!

Ένα μεγάλο fun park στήνεται κάθε χρόνο στο χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, με πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το «παρών» δίνουν προσωπικότητες από τον κόσμο του αθλητισμού και του θεάματος που στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή, πάντα πρόθυμοι να συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους και να παίξουν με τους μικρούς τους φίλους!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το RUN AS ONE 2019 θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!