Πολιτιστική αντζέντα.

Πολιτιστική ατζέντα Σαββάτου.

Το έργο Συρανό Ντε Μπερζεράκ ρίχνει αυλαία σήμερα με την τελευταία του παράσταση που θα δοθει στο μαρκίδειο θέατρο της Πάφου το Σαββατο και ώρα 8.30 το βράδυ.

Οι θρυλικοί Scorpions , η διάσημη ρόκ μπάντα 13 χρόνια μετα την 1η τους εμφάνιση στη Κύπρο εμφανίζονται το Σαββατο στη Λεμεσό και ώρα 8 το βράδυ στο αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού.

Η γκαλερί Αποκάλυψη παρουσιάζει από σήμερα τα έργα της Ανατολίας Γεωργίου με τίτλο ανακατάξεις της λήθης.

Το μουσείο χαρακτικής Χαμπή στοχεύοντας στην προβολή και στήριξη των νέων κυπρίων χαρακτών παρουσιάζει την έκθεση.

Νέοι κύπριοι χαράκτες 2018.

18 καλλιτέχνες εκθέτουν 54 έργα.

Ο ζωγράφος Χρίστος Φουκαράς συνεχίζει μια καλλιτεχνική πορεία πέραν των πενήντα χρόνων με τη νέα έκθεσή του στη Γκαλερί ΓΚΛΟΡΙΑ, στη Λευκωσία που εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα και θα παραμείνει ανοικτή εως τις 22 Φεβρουαρίου.

Το σατυρικό θέατρο ανεβάζει τη ρομαντική κωμωδία Χάρολντ και Μόντ με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη , το Σαββατο και ώρα 8.30 το βράδυ.

 Μένγκελε , όνειρο για 2 πρόσωπα σε ένα βαγόνι ανεβαίνει στο Artos το Σάββατο και ώρα 8.30 το βράδυ.

Η αρρώστια της νιότης το νέο έργο που εγκαινίασε η νέα σκηνή του ΘΟΚ ανεβαίνει το Σαββατο και ώρα 8.30 το βράδυ.

Στροβιλισμένοι στη δίνη των αισθήσεων και των ερωτικών ανταγωνισμών, επτά νέοι φοιτητές βιώνουν την αβεβαιότητα της εποχής του μεσοπολέμου και αναζητούν νόημα σε μια φαινομενική ματαιότητα, εκκολάπτοντας, «ακούσια», το αυγό του φιδιού.

Η αρρώστια της νιότης.

Ένα σπάνια παιγμένο, αλλά διαχρονικό κείμενο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Μιτσερού λευκωσίας θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας για τρέξιμο με την επωνυμία Mitsero Mine Run.

Το Mitsero Mine Run είναι ένας αγώνας Cross Country σε εύκολους δασικούς δρόμους κατάλληλος για δρομείς κάθε επιπέδου.

Θα διεξαχθούν αγώνες 21 , 12 , και 5.5 χιλιομέτρων καθώς και συμμετοχικό παιδικό αγώνα.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 8.30 το πρωί.

Ένα cool musical στο οποίο λαμβάνουν μέρος επαγγελματίες χορευτές, ηθοποιοί και τραγουδιστές παρουσιάζεται την Κυριακή και ώρα 3 το απόγευμα στο Μαρκίδειο θέατρο Πάφου.

Πρόκειται για την ιστορία του Όλιβερ, ενός μικρού αγοριού, ο οποίος έχει το όνειρο να γίνει αστέρας της Καλαθόσφαιρας.

Το « COOL MUSICAL» είναι ένα πρωτότυπο musical κατάλληλο για παιδιά και με πολλαπλά μηνύματα και ιδιαίτερα για την δύναμη της θέλησης.

Μένγκελε , όνειρο για 2 πρόσωπα σε ένα βαγόνι ανεβαίνει στο Artos την Κυριακή και ώρα 6 το απόγευμα.

Ο θρύλος του Άρη Βελουχιώτη στο σανίδι.

Μια παράσταση που βασίζεται στη ζωή του καπετάνιου του ΕΛΑΣ είναι αυτή με το έργο της Σοφίας Αδαμίδου ΆΡΗΣ που μετα την επιτυχία της στην Αθήνα παρουσιάζεται στο δημοτικό θέατρο της Λάρνακας την Κυριακή και ώρα 8 το βράδυ.

Ο ζωγράφος Χρίστος Φουκαράς συνεχίζει μια καλλιτεχνική πορεία πέραν των πενήντα χρόνων με τη νέα έκθεσή του στη Γκαλερί ΓΚΛΟΡΙΑ, στη Λευκωσία που εγκαινιάστηκε την προσφατα και θα παραμείνει ανοικτή εως τις 22 Φεβρουαρίου.

Ένα τζαζ μουσικό ταξίδι στο Broadway και στο Σινεμά διοργανώνεται σήμερα και ώρα 7 το βράδυ στο Πολιτιστικό Χώρο Τεχνόπολις 20 Πάφου.

 Μια συνάντηση με την Μαρλέν Ντίτριχ.

Η νέα παράσταση της Ute Lemper που βασίζεται σε μια τηλεφωνική συζήτηση που είχε μαζί με τη θρυλική Marlene το 1988 στο Παρίσι, πριν από 30 χρόνια.

Η παράσταση παρουσιάζεται την κυριακη στο Ριάλτο Λεμεσού και ώρα 8.30 το βράδυ.

 Η αρρώστια της νιότης το νέο έργο που εγκαινίασε η νέα σκηνή του ΘΟΚ ανεβαίνει την Κυριακη και ώρα 6.00 το απόγευμα.

Στροβιλισμένοι στη δίνη των αισθήσεων και των ερωτικών ανταγωνισμών, επτά νέοι φοιτητές βιώνουν την αβεβαιότητα της εποχής του μεσοπολέμου και αναζητούν νόημα σε μια φαινομενική ματαιότητα, εκκολάπτοντας, «ακούσια», το αυγό του φιδιού.

Η αρρώστια της νιότης.

Ένα σπάνια παιγμένο, αλλά διαχρονικό κείμενο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ.