Έκαναν θόρυβο για το πράσινο τα παιδιά του Νικολαιδείου Γυμνασίου Πάφου ".

Τα παιδιάέστειλαν ένα δυνατό μήνυμα για καθαρό φυσικό περιβάλλον...!", τόνισε η πρόεδρος Λένα Φεσά Μια πολύ καλή ιδέα είχαν τα παιδιά του Νικολαιδείου Γυμνασίου της Πάφου.

Με τη στήριξη του Συνδέσμου Γονέων και των καθηγητών τους προμηθεύθηκαν με δεκάδες δεντράκια από το Τμήμα Δασών και τα παιδιά τα πρόσφεραν στα οχήματα που περνούσαν μπροστά από το σχολείο τους.

Φρόντισαν μάλιστα να κάνουν θόρυβο με τα τύμπανα τους για να αφυπνίσουν τον κόσμο.

Η βοηθός διευθύντρια Μαρία Ηροδότου δήλωσε ότι οι μαθητές θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν για την πολύτιμη συνεισφορά των δέντρων και της φύσης ευρύτερα οργάνωσαν την συγκεκριμένη εκδήλωση με τίτλο «κάνουμε θόρυβο για μια πράσινη πόλη.»

Οι μαθητές είπε ήθελαν να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για μια πόλη και μια πατρίδα πιο πράσινη και πιο καθαρή.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Λένα Φεσά έδωσε τα συγχαρητήρια της σε όλους για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης τονίζοντας ότι τα παιδιά έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα για καθαρό φυσικό περιβάλλον και μια πράσινη πόλη.