Γιορτή του κρασιού απόψε στο ΣΟΔΑΠ ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ.
- Published Date
Ο ΣΟΔΑΠ οργανώνει το 4ο Φεστιβάλ Κρασιού και Παραδοσιακών Προϊόντων απόψε και αύριο.
Το μεγάλο και πολύ επιτυχημένο πλέον φεστιβάλ που οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στο οινοποιείο "Καμαντέρενα" του ΣΟΔΑΠ στο Στρουμπί, θα εγκαινιάσει στις 8..00μμ σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.
Το πρώτο βράδυ του φεστιβάλ θα ανοίξει όσον αφορά στο καλλιτεχνικό του σκέλος το συγκρότημα της Παραδοσιακής Βραδιάς, του Μιχάλη Χ" Μιχαήλ με την Άντρη Καραντώνη και τον Σάββα Στεφάνου στο βιολί, τους οποίους θα συνοδεύει η Δήμητρα Χ" Μιχαήλ.
Αύριο, Σάββατο, στο καλλιτεχνικό κομμάτι του φεστιβάλ θα εμφανισθεί η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με το μουσικό της σχήμα και τον Κύπρο Χαριλάου.
Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ, με μόνο οκτώ ευρώ, καθώς και άφθονο κρασί του ΣΟΔΑΠ δωρεάν.
"Το φεστιβάλ κρασιού και παραδοσιακών προιόντων της Πάφου", τόνισε ο Διευθυντής του ΣΟΔΑΠ, Ανδρέας Νικολαίδης, " θα πραγματοποιηθεί φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει ακόμη περισσότερη επιτυχία από τα προηγούμενα, αφού χρόνο με το χρόνο και οι συμμετοχές αυξάνονται και η προσέλευση κοινού επίσης.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στους χώρους του οινοποιείου θα λειτουργήσουν το διήμερο αυτό δεκάδες περίπτερα από κοινότητες και παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής που θα προβάλλουν και θα πωλούν τοπικά προιόντα, ενώ στις δύο ημέρες του φεστιβάλ θα διατίθεται απεριόριστο δωρεάν ποτό από την παραγωγή μας".
