Δεν έχουν θιγεί ζητήματα που αφορούν τη νεολαία.
- Published Date
Η Αναξιοκρατία, η Αδικία, η ανεργία και η διαφθορά είναι από τις βασικές αιτίες που οι νέοι ψηφοφόροι δεν έχουν προσέλθει να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους δήλωσε ο Πρόεδρος της Νεολαίας της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λάρκου.
Ο κ. Λάρκου είπε ότι ακόμη και από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι δεν θα προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αφού δεν έχουν ακούσει οτιδήποτε ουσιαστικό το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους.
Ο κ. Λάρκου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτή η προεκλογική εκστρατεία είναι μουδιασμένη καθώς επιμελώς δεν έχουν θιγεί ζητήματα που αφορούν τη νεολαία καθώς όπως είπε κάποιοι βολεύονται με την αποχή των νέων από την πολιτική.
Καταλήγοντας ο κ. Λάρκου είπε ότι η Συμμαχία Πολιτών θα διοργανώσει μια σειρά από δράσεις σε συνεργασία και με άλλες νεολαίες κομμάτων που θα έχουν ως στόχο την προσέγγιση των νέων αλλά και την προσπάθεια συμμετοχής τους στα κοινά.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
