Μεταρρύθμισης της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού αφού είναι δαπανηρός και μη αποτελεσματικός.

Ως πράξη ευθύνης το Κίνημα Αλληλεγγύη θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό αφού πρώτα σε συνεργασία με τα άλλα κόμματα θα επιφέρει τις τροπολογίες που επιβάλεται να προστεθούν δήλωσε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύη Μιχάλης Γεωργάλας.

Ο κ. Γεωργάλας σχολιάζοντας τον προϋπολογισμό όπως παρουσιάστηκε στην ολομέλεια του σώματος δήλωσε ότι κινείται στην ίδια φιλοσοφία με τους προηγούμενους αφού απουσιάζουν βασικά στοιχεία όπως αναπτυξιακές δαπάνες, κοινωνική πολιτική και μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα.

Ο κ. Γεωργάλας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αξιοποίησε τα κονδύλια τα οποία υπάρχουν στα διάφορα υπουργεία της τάξης των 150 εκ. σε δαπάνες που θα βελτίωναν την καθημερινότητα των πολιτών.

Καταλήγοντας ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύη επεσήμανε την ανάγκη της μεταρρύθμισης της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού αφού όπως είπε είναι δαπανηρός και μη αποτελεσματικός.

Οι αριθμοί της πραγματικής οικονομίας δεν συμμερίζονται την οικονομική επιτυχία που θέλει να διαφημίσει η κυβέρνηση δήλωσε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύη Μιχάλης Γεωργάλας.

Ο κ. Γεωργάλας είπε ότι από το 2013 μέχρι σήμερα το κατά κεφαλήν εισόδημα από 32 χιλιάδες ευρώ έπεσε στις 24 χιλιάδες, χάθηκαν 20 δις καταθέσεις από το τραπεζικό μας σύστημα ενώ η εικόνα που εκπέμπει το κράτος μας δεν αφήνει περιθώρια σε σοβαρούς επενδυτές να έρθουν και να επενδύσουν τα χρήματά τους.

Η ανάπτυξη που η Κυβέρνηση διατυμπανίζει ήρθε από πωλήσεις διαβατηρίων συνδυαζόμενες με την πώληση ακινήτων και από τον τουρισμό.

Πέραν τούτου κατέληξε δεν έχει γίνει καμία σοβαρή μελέτη ούτως ώστε να εφαρμόσουμε ένα υγιές μοντέλο ανάπτυξης της οικονομίας το οποίο θα είναι ανθεκτικό στις διεθνείς διακυμάνσεις.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ