Τα μηνύματα είναι επίκαιρα.

Ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολης συνδιοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα : Θυμόμαστε το Γιάννο Κρανιδιώτη γιατί διεκδικούμε μια διαφορετική Κύπρο.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΠΕ Λάρκος Λάρκου εξήγησε ότι ο Γιάννος Κρανιδιώτης αντιπροσωπεύει μια σχολή σκέψης που είναι ζωντανή και επίκαιρη σήμερα περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά.

Η πολιτική σκέψη του Κρανιδιώτη είπε ο κ. Λάρκου αφορά τους πολιτικούς εκείνους οι οποίοι σχεδιάζουν, εμπνέουν και αλλάζουν τις περιστάσεις προς το καλώς νοούμενο συμφέρον των λαών τους.

Στα πλαίσια αυτής της σκέψης ήταν και η προσπάθεια που κατέβαλε ο Γιάννος Κρανιδιώτης ώστε η Κύπρος να γίνει πλήρες μέλος της Ε.Ε αφού θεωρούσε ότι θα ήταν ο καλύτερος καταλύτης για την επίλυση του Κυπριακού.

Ο κ. Λάρκου καταλήγοντας κάλεσε τους πολίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση αφού τα μηνύματα είναι επίκαιρα και επειδή θα πρέπει να γίνει πλήρης αξιοποίηση της θέσης μας στην Ε.Ε προκειμένου να επιλύσουμε το Κυπριακό δημιουργώντας ένα σύγχρονο ενοποιημένο, φυσιολογικό Ευρωπαϊκό κράτος .

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ