Να υπάρξουν νομικές συνέπειες για λάθη και παραλήψεις λειτουργών στο δημόσιο.

Την άποψη ότι θα πρέπει να προωθηθεί νομοθεσία σύμφωνα με την οποία θα υπάρξουν νομικές συνέπειες για λάθη και παραλήψεις λειτουργών στο δημόσιο τομέα αλλά και πολιτικών προσώπων εξέφρασε με δηλώσεις του ο Α’ Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Δώρος Παφίτης.

Ο κ. Παφίτης είπε ότι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας εδώ και καιρό έχει καταθέσει πρόταση νόμου για το θέμα αυτό καθώς επίσης και νομοθεσία που θα επιτρέπει την ανάκληση των κυβερνώντων πριν την λήξη της θητείας τους όταν διαπιστώνεται ότι φέρουν ευθύνη με τις αποφάσεις τους ή τις παραλείψεις τους έναντι των πολιτών. 

Ο κ. Παφίτης καταλήγοντας είπε ότι θα πρέπει να γίνουν ριζικές τομές στον δημόσιο τομέα ώστε το κράτος να είναι αποτελεσματικό και να προσφέρει ουσιαστικά στην ζωή των πολιτών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ