Ένοπλη ληστεία στην Τίμη.
- Published Date
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε σήμερα στις 8.30 το πρωί στο Υποκατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στην Τίμη.
Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Μιχάλης Ιωάννου δύο πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, μιλώντας σπαστά ελληνικά, εισήλθαν στο υποκατάστημα της Συνεργατικής στην Τίμη παραβιάζοντας την κύρια είσοδο.
Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν οι υπάλληλοι της Συνεργατικής ο ένας από τους ληστές ήταν ύψους περίπου 1.80 λεπτής σωματικής διάπλασης ενώ ο άλλος ύψους 1.60 εύσωμος.
Αφού εισήλθαν στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι ο ένας κρατούσε στρατιωτικό τουφέκι G3 και ο άλλος κυνηγετικό κοντόκανο όπλο.
Με την απειλή των δύο όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από τα ταμεία της τράπεζας και να τραπούν σε φυγή με συγκεκριμένο όχημα.
Το όχημα που αναζητείται είναι μάρκας Hyundai LAR 046.
Αμέσως η αστυνομία απέκλεισε την σκηνή και ξεκίνησαν οι εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου καταβάλλονται προσπάθειες εντοπισμού του αυτοκινήτου το οποίο φαίνεται ότι κλάπηκε από χώρο στάθμευσης κοντά στο αεροδρόμιο Πάφου κάποια ώρα χθες τη νύκτα.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου ξεκινώντας από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού με την συνδρομή ελικοπτέρου.
Το ποσό της κλοπής δεν έχει υπολογιστεί ακόμη αν και πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για 30 χιλιάδες ευρώ.
Την ώρα της ληστείας στο υποκατάστημα βρίσκονταν 2 υπάλληλοι και ένας πελάτης.
Η αστυνομία συνεχίζει την λήψη καταθέσεων ενώ μελετά και το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας.
Καθώς έχουν περάσει οι πρώτες ώρες από την διάπραξη της ληστείας χωρίς να εντοπιστούν οι δράστες οι έρευνες της Αστυνομίας διευρύνθηκαν και προς το οδικό δίκτυο που οδηγεί στο Τρόοδος αλλά και στις γειτονικές κοινότητες.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
