Μια απευθείας παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα να δώσει μια νέα πνοή στην διαδικασία.
- Published Date
Η εκ νέου παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ ενδεχομένως να δώσει μια νέα ώθηση στη διαδικασία η οποία φαίνεται να έχει περιπλακεί εκ νέου λόγω τακτικισμών δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚ Παύλος Παύλου.
Ο κ. Παύλου είπε ότι εφόσον οι πλευρές επιμείνουν στις θέσεις τους η διαδικασία δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και γι αυτό μια απευθείας παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα να δώσει μια νέα πνοή στην διαδικασία.
Ο κ. Παύλου είπε επίσης ότι έχει εισχωρήσει στις συνομιλίες και το σενάριο μιας ενδιάμεσης λύσης το οποίο εκ πρώτης αντιμετωπίζεται θετικά από τις πλευρές.
Καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚ δήλωσε ότι θα πρέπει να σταθεροποιηθούν οι θέσεις που έχουν κατατεθεί και επ’ αυτών των θέσεων να αναζητηθεί το κοινό έδαφος.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
