Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις κατέληξε 40χρονος γιος επιχειρηματία από τη Γεροσκήπου όταν σήμερα το πρωί και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Δήμου Γεροσκήπου για πάταξη των παρανομιών στην παραλία, περιλούστηκε με βενζίνη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρεί επιχείρηση στην παραλία της Γεροσκήπου υποστήριξε ότι οι κινήσεις του Δήμου στην περιοχή έχουν πλήξει το εισόδημα της οικογενειακής επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΠ το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν υπάλληλοι του Δήμου μετέβησαν στην παραλία για να ξηλώσουν τις παρανομίες μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη θέα των υπαλλήλων του Δήμου ο 40χρονος άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται έντονα.

Βλέποντας ότι η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου οι υπάλληλοι του Δήμου ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στην περιοχή για να ενημερωθεί ότι ο 40χρονος είχε περιλουστεί με βενζίνη και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Με την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ενώ ο συγκεκριμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου της Πάφου ούτως ώστε να προληφθούν οποιεσδήποτε δυσάρεστες συνέπειες από το εύφλεκτο υλικό με το οποίο περιέλουσε το σώμα του.

Προς το παρόν δεν προκύπτει ενδεχόμενο δίωξης του 40χρονου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ