
Οι Κύπριοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για αρκετές περιοχές της Ελλάδας
- Published Date

Τα πρωτεία στις προτιμήσεις των Κυπρίων συνεχίζει να διατηρεί η Ελλάδα ως καλοκαιρινός προορισμός διακοπών δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ντίνος Κάκκουρας.
Ο κ. Κάκκουρας κάνοντας μια αποτίμηση της Έκθεσης το Ταξίδι που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία είπε ότι η κίνηση ήταν αρκετά ικανοποιητική και ότι οι Κύπριοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για αρκετές περιοχές της Ελλάδας εκτός των νησιών και της Κρήτης.
Φέτος συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα η Πελοπόννησος, η Ήπειρος, η Σάμος, η Ζάκυνθος και η Ανατολική Μακεδονία, συγκεντρώνοντας αρκετούς επισκέπτες.
Καταλήγοντας ο κ. Κάκκουρας είπε ότι όσοι Κύπριοι θα παραμείνουν στην Κύπρο για διακοπές θα πρέπει να διευθετήσουν από τώρα τη διαμονή τους λόγω έλλειψης δωματίων κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ