Αποτύπωσε τα θέματα που απασχολούν την Επαρχία Πάφου και τα οποία επιθυμεί να συζητήσει με τον ΠΤΔ.
- Published Date
Η Συντονιστική Επιτροπή Κομμάτων και Οργανώσεων στην πρόσφατη συνεδρία της αποτύπωσε τα θέματα που απασχολούν την Επαρχία Πάφου και τα οποία επιθυμεί να συζητήσει με τον ΠΤΔ στην επικείμενη επίσκεψή του δήλωσε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Πάφου Ηλίας Μυριάνθους.
Ο κ. Μυριάνθους είπε ότι ανάμεσα στα θέματα συγκαταλέγεται και η κινητή μονάδα αφαλάτωσης της Πάφου και το εάν μπορεί να εξευρεθεί νόμιμος τρόπος για την διατήρησή της ενώ παράλληλα εξίσου σημαντικά είναι και τα κατασκευαστικά έργα των δρόμων Πόλεως Χρυσοχούς Πάφου και ο δρόμος Αεροδρομίου Πάφου Πέγειας.
Ο κ. Μυριάνθους εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξουν τελικές διευθετήσεις ώστε αυτά τα έργα προχωρήσουν σε τροχιά υλοποίησης.
Αναφορικά με την κινητή μονάδα αφαλάτωσης είπε ότι το ζήτημα αυτό θα συζητηθεί αύριο και στην Επιτροπή Γεωργίας της Βουλής.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
