Είναι απαράδεκτο να συσσωρεύονται για δεκαετίες προβλήματα τόσο στους δήμους όσο και στις κοινότητες.

Στην παρουσία του βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου Ηλία Μυριάνθους συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου ζητώντας την παρέμβαση του βουλευτή σε καθοριστικής σημασίας προβλήματα που ταλαιπωρούν το δήμο επί σειρά ετών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μυριάνθους είπε ότι ανάμεσα στα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης είναι να προωθηθούν άμεσα οι σωστικές εργασίες για το Αγρόκτημα της Γεροκηπιάς, η υπογειοποίηση των καλωδίων της ΑΗΚ υψηλής τάσης που περνούν από την περιοχή, η κατάσταση που περιήλθε το Κολυμβητήριο της Γεροσκήπου αφού ο ΚΟΑ σταμάτησε την χρηματοδότηση και η άρνηση του ΥΠΟΙΚ να πληρωθεί η θέση του Δημοτικού Γραμματέα.

Ο κ. Μυριάνθους είπε ότι άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες που εκφράστηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση και πρόσθεσε ότι θα εγγράψει τα ζητήματα αυτά προς συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές αλλά θα ζητήσει και την παρέμβαση των διαφόρων υπουργείων μέσω επιστολών.

Καταλήγοντας ο κ. Μυριάνθους δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να συσσωρεύονται για δεκαετίες προβλήματα τόσο στους δήμους όσο και στις κοινότητες γιατί ο κρατικός μηχανισμός δεν συντονίζεται και γιατί δεν υπάρχει η βούληση να προχωρήσουν έργα τα οποία στο τέλος θα αναβαθμίσουν τη ζωή των πολιτών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ