Το ΑΚΕΛ έχει έτοιμες προτάσεις και εισηγήσεις.

Δεν αποτελεί έκπληξη για το ΑΚΕΛ η εξηντασέλιδη έκθεση της Κομισιόν όπου σημειώνεται ότι η Κυβέρνηση δεν έχει σημειώσει βήματα προόδου δήλωσε  ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Γιώργος Γιαλλούρης. 

Ο κ. Γιαλλούρης εξήγησε ότι όσες αποφάσεις έλαβε η Κυβέρνηση της έλαβε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου και όχι το συμφέρον των πολιτών.

Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα είπε ο κ. Γιαλλούρης είναι η εφαρμογή του ΓΕΣΥ όπου για χρόνια η Κυβέρνηση παρέμενε προσκολλημένη στις δικές της αγκυλώσεις περί πολύ ασφαλιστικού συστήματος ενώ ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποια πορεία θα ακολουθήσει.

Ο κ. Γιαλλούρης επεσήμανε ότι και η συμφωνία της Κυβέρνησης με τους νοσηλευτές γίνεται υπό το πρίσμα του λαϊκισμού εάν εξετάσει κάποιος το τι δήλωνε η κυβέρνηση για το ζήτημα αυτό εδώ και ένα χρόνο.

Καταλήγοντας ο κ. Γιαλλούρης είπε ότι το ΑΚΕΛ έχει έτοιμες προτάσεις και εισηγήσεις τις οποίες και θα καταθέσει ενώπιον της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ