Όλοι έχουμε και ρόλο και λόγο να διαδραματίσουμε.

Τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις εσωτερικές διεργασίες που γίνονται εντός του ΚΣ ΕΔΕΚ ενόψει του επερχόμενου εκλογικού συνεδρίου τον Απρίλιο σχολίασε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Ανδρέας Σιήκκης.

Ο κ. Σιήκκης είπε ότι η ΕΔΕΚ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα και είναι απόλυτα φυσιολογικό σε ένα εκλογικό συνέδριο αυτού του εύρους να υπάρξουν εισηγήσεις και άλλων προσώπων χωρίς όμως αυτό να υποδηλώνει σε καμία περίπτωση ότι το κόμμα είναι διαιρεμένο.

Ο κ. Σιήκκης είπε ότι στην αποψινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος θα συζητηθούν αυτές οι προτάσεις και θα ληφθούν αποφάσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν ο ίδιος θα επαναδιεκδικήσει την θέση του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής απάντησε ότι αυτό θα διαβουλευθεί με την Κεντρική Επιτροπή και θα αξιολογήσει από ποιο πόστο θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο Κόμμα.

Σε μια περίοδο που οι πολίτες απαξιώνουν τα κόμματα κατέληξε ο κ. Σιήκκης όλοι έχουμε και ρόλο και λόγο να διαδραματίσουμε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ