Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματική την νομοθεσία που ψήφισε ομόφωνα η Βουλή.
- Published Date
Την αποφασιστικότητά του διατρανώνει το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών να επανέλθει στο ζήτημα της νομοθεσίας ούτως ώστε η τοκογλυφία να περιλαμβάνει και τις τράπεζες δήλωσε ο Βουλευτής του Κινήματος Γιώργος Περδίκης.
Ο κ. Περδίκης εξήγησε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματική την νομοθεσία που ψήφισε ομόφωνα η Βουλή επειδή δεν διευκρινιζόταν εάν ο νόμος περιλάμβανε και υφιστάμενες συμβάσεις.
Ο κ. Περδίκης επεσήμανε ότι στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι και το ίδιο το Ανώτατο Δικαστήριο διαπίστωσε την ανάγκη ψήφισης νόμου που θα προστατεύει τους πολίτες από κάθε μορφής τοκογλυφία γιαυτό κατέληξε ως Κίνημα Οικολόγων θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες βελτίωσης του νομοσχεδίου ούτως ώστε να τεθεί επιτέλους φραγμός στην αυθαιρεσία των Τραπεζών.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
