Η Ελλάδα θα στηρίξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
- Published Date
Η Ελληνική Κυβέρνηση θεωρεί ότι η διάσκεψη της Γενεύης γίνεται σε μια δυσμενή συγκυρία η οποία δεν υποβοηθά την ΕΚ πλευρά δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης ο οποίος χθες βρισκόταν στην Αθήνα για μια σειρά επαφών με ανώτερους αξιωματούχους μεταξύ των οποίων ήταν και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Περδίκης είπε ότι από τις συνομιλίες που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό αποκόμισε τις επιφυλάξεις που διατηρεί η Ελληνική Κυβέρνηση τόσο για τον χρόνο που καθορίστηκε η διάσκεψη της Γενεύης όσο και για τον τρόπο που ο ΠΤΔ οδηγήθηκε στο να αποδεχθεί αυτή τη διάσκεψη.
Ο κ. Περδίκης είπε ότι η Ελλάδα δεν είχε ενημερωθεί για μια τέτοια εξέλιξη γεγονός που έχει δημιουργήσει ένα κλίμα δυσφορίας στην ελληνική κυβέρνηση.
Παρόλα αυτά είπε ο κ. Περδίκης η Ελλάδα θα στηρίξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα επιχειρήσει να εντάξει και την ΕΕ ως ένα ενεργά συμμετέχον μέλος ενώ θα προσπαθήσει παράλληλα να διευρύνει αυτού του τύπου τις διασκέψεις διευρύνοντας επίσης και τον κύκλο των συμμετεχόντων σε αυτές.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
