Η έρευνα της Αστυνομίας θα στραφεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
- Published Date
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη ο οποίος χθες το βράδυ προσπάθησε να βάλει φωτιά σε τρία ρυμουλκά οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε οικόπεδο κοντά στην τεχνική σχολή Πάφου.
Τον δράστη αντιλήφθηκε ο 26χρονος αδελφός του ιδιοκτήτη των ρυμουλκών ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα της οικίας που βρίσκεται δίπλα στο οικόπεδο που ήταν σταθμευμένα τα ρυμουλκά.
Ο 26χρονος αντιλήφθηκε κάποιες ύποπτες κινήσεις από άγνωστο πρόσωπο και μετέβη στο διπλανό οικόπεδο όπου είδε άγνωστο άνδρα του οποίου το πρόσωπο ήταν καλυμμένο με γυναικείο καλσόν και ο οποίος φορούσε γάντια να έχει περιλούσει τα δύο από τα τρία ρυμουλκά με βενζίνη ενώ ετοιμαζόταν να βάλει φωτιά.
Ο 26χρονος καταδίωξε τον δράστη ο οποίος τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του το μπετόνι με την εύφλεκτη ύλη.
Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία η οποία απέκλεισε τη σκηνή και προχώρησε στην περισυλλογή τεκμηρίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται απόπειρα εμπρησμού των ρυμουλκών και ως φαίνεται η έρευνα της Αστυνομίας θα στραφεί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
