Η πολιτική της Κυβέρνησης παραμένει αμετακίνητη.

Μια σειρά συνεδριών διοργανώνει η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων με στόχο να ενημερώσει τα μέλη της για τα συνεχιζόμενα προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους και τα μέτρα που λαμβάνει η ΕΚΥΣΥ για την επίλυσή τους δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Σκαρπάρης.

Ο κ. Σκαρπάρης είπε ότι η τελευταία συνάντηση που είχε η ΕΚΥΣΥ με την Υπουργό Εργασίας δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα αφού η πολιτική της Κυβέρνησης παραμένει αμετακίνητη στους όρους και τα κριτήρια που έχει θέσει.

Ο κ. Σκαρπάρης πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο αυτό περικόπηκε περαιτέρω και το βοήθημα κατ’ οίκον φροντίδας ή φροντίδας σε γηροκομείο που δίδονταν από την Κυβέρνηση η οποία κάλυπτε την οικονομική διαφορά με αποτέλεσμα και τα γηροκομεία να κινδυνεύουν με λουκέτο αφού δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδά τους.

Καταλήγοντας ο κ. Σκαρπάρης είπε ότι οι συνταξιούχοι δεν θα το βάλουν κάτω αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ