Θα πρέπει να σταματήσει το κράτος να καταφεύγει στην εύκολη λύση που είναι η φορολόγηση των πολιτών.

Την έντονη αντίθεσή του εξέφρασε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών στην πρόθεση της Κυβέρνησης να μετακυλήσει το έλλειμμα που παρουσιάστηκε στο ταμείο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στους καταναλωτές.

Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Φρύνη Μιχαήλ δήλωσε ότι θα πρέπει να σταματήσει το κράτος να καταφεύγει στην εύκολη λύση που είναι η φορολόγηση των πολιτών για να διορθώσει τα δικά του λάθη και παραλείψεις.

Η κ. Μιχαήλ είπε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει πρόβλεψη στα συμβόλαια των Ανανεώσιμων Πηγών ενέργειας για τις κυμαινόμενες τιμές του πετρελαίου ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ακολουθεί σοβαρή και υπεύθυνη στάση.

Η κ. Μιχαήλ πρόσθεσε ότι οι απλοί πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν διπλά το έλλειμμα στο ταμείο των ΑΠΕ αφού οι επιχειρήσεις θα μετακυλήσουν το επιπρόσθετο κόστος στα προϊόντα τους.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταναλωτών καταλήγοντας δήλωσε ότι ο σύνδεσμος έχει καταθέσει ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής υπόμνημα και θα είναι έτοιμος να παρουσιάσει τα επιχειρήματά του ενώπιον της Βουλής εφόσον του ζητηθεί.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ