τεράστιες ευθύνες αφού δεν εκπλήρωσε σωστά τα καθήκοντά του
- Published Date
Την άποψη ότι οι δηλώσεις του Αθανάσιου Ορφανίδη εναντίον του ΑΚΕΛ και της διακυβέρνησης Χριστόφια είχαν ως αντικειμενικό στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την πραγματική αιτία της οικονομικής καταστροφής της Κύπρου εξέφρασε ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Γιώργος Γιαλλούρης.
Ο κ. Γιαλλούρης τόνισε ότι ο κ. Ορφανίδης έχει τεράστιες ευθύνες αφού δεν εκπλήρωσε σωστά τα καθήκοντά του που ήταν η σωστή εποπτεία του τραπεζικού συστήματος.
Η έλλειψη επαρκούς ελέγχου στον τραπεζικό τομέα είναι που οδήγησε στο κούρεμα και την οικονομική καταστροφή επεσήμανε ο κ. Γιαλλούρης και όχι η πολιτική του ΑΚΕΛ.
Ο κ. Γιαλλούρης είπε ότι η διερεύνηση του σκανδάλου της οικονομίας θα πρέπει να συνεχιστεί και να φτάσει σε βάθος και ότι θα πρέπει να επέμβει και ο Γενικός Εισαγγελέας ούτως ώστε αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
