Υπό κράτηση.

Για την 1η Σεπτεμβρίου ορίστηκε η υπόθεση των 4 Σέρβων οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 11 Αυγούστου για παράνομη είσοδο και παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και εγγραφή με ψευδείς παραστάσεις.

Στην σημερινή παρουσίασή τους στο Δικαστήριο διατάχθηκε όπως αυτοί παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ενώ θα ετοιμαστεί και έκθεση του γραφείου Ευημερίας για την κατάστασή τους.

Εν τω μεταξύ συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτησε άτομο το οποίο πιστεύεται ότι παρήγαγε τα πλαστά έγγραφα και ανακρίνεται από την αστυνομία αφού στον χώρο διαμονής του βρέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας θερμικός εκτυπωτής, δύο ευρωπαϊκά δελτία ταυτότητας δύο ευρωπαϊκές άδειες οδηγού, 20 κενές πλαστικές κάρτες μεγέθους ίδιου με τα ευρωπαϊκά δελτία ταυτότητας και 85 κύλινδροι θερμικού χαρτιού.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ