Εκδήλωση αφιερωμένη στην Μητέρα

Με την ευκαιρία της Εορτής της Μητέρας στις 8 Μαίου και των 30 ετών προσφοράς προς το κοινό ο ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαίου στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Άναμπελ στην Πάφο εκδήλωση αφιερωμένη στην Μητέρα.

Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος η Πρόεδρος των Εθελοντών ΠΑΣΥΚΑΦ Άντρη Αβραάμ δήλωσε ότι η αγάπη αρχίζει και τελειώνει στη μητέρα και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει την εκδήλωση ώστε να υποστηριχθούν τα προγράμματα φροντίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου και σε αυτήν 4 μητέρες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Αναλυτικά θα συζητήσουν για την μητρότητα, την εργασία, και την ανατροφή των παιδιών σε ένα σύγχρονο απαιτητικό περιβάλλον.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ