Σκοτωμός για τα ωράρια

Τα ξίφη τους για τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων διασταύρωσαν από το ράδιο Πάφος ο Νίκος Ζαχαρίας του τουριστικού συνδέσμου ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ο εκπρόσωπος του σωματείου της Παλιάς πόλης της Πάφου Κυριάκος Κυριάκου.

Ο κ.Κυριακου ανέφερε ότι τα μεγάλα καταστήματα με την κάλυψη του κράτους όχι μόνο παρανόμησαν την περασμένη Κυριακή αλλά πήραν και το μικρό κομμάτι που αναλογούσε στα μικρά καταστήματα με την έναρξη της περιόδου των ξεπουλημάτων.

Ο Κυριάκος Κυριάκου δήλωσε ότι η πολιτεία θα πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται ως πόντιος Πιλάτος και να βάλει μια τάξη οριστικά και αμετάκλητα στο όλο θέμα.

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Νίκου Ζαχαρία ο οποίος σε παρέμβαση του στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ χαρακτήρισε αδιανόητο τα καταστήματα στην παραλιακή περιοχή να μένουν κλειστά ολόκληρη την πρώτη εβδομάδα του χρόνου λόγο των αργιών.

Κανένας από τους συναδέλφους του είπε δεν λειτούργησε επειδή φοβήθηκε τις συνέπειες και τα πρόστιμα.

Μόνο οι μεγάλοι λειτούργησαν αφού με τους τεράστιους τζίρους τους μπορούν να καλύψουν τα έξοδα αυτά όπως είπε.

Ο Νίκος Ζαχαρία επέκρινε τα κόμματα που προχώρησαν στην ρύθμιση αυτή τονίζοντας ότι η επιστροφή στα ισχύοντα του 2006 αποτελεί πισωγύρισμα και το θέμα θα πρέπει άμεσα να ρυθμιστεί.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ