Καταδίκασε και την στάση της κυβέρνησης να δώσει διευκολύνσεις στους Γάλλους.

54 πολεμικά πλοία βρίσκονται αυτή την στιγμή στην λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου γεγονός που δεν είναι τυχαίο δήλωσε  ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Βάκης Χαραλάμπους για να προσθέσει ότι η Κύπρος έχει εμπλακεί έμμεσα στο παιγνίδι των ιμπεριαλιστών οι οποίοι έχουν ως στόχο να ελέγξουν τα ενεργειακά αποθέματα της περιοχής έχοντας ως πρόφαση τον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Ο κ. Χαραλάμπους κατήγγειλε ότι οι ίδιοι που τώρα πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος είναι αυτοί που τους χρηματοδότησαν και τους εκπαίδευσαν ενώ για να νομιμοποιήσουν τις στρατιωτικές τους επεμβάσεις έχουν διασπείρει μια τρομο- υστερία στον πλανήτη.

Η ΕΔΟΝ κατέληξε ο κ. Χαραλάμπους μαζί με το Τουρκοκυπριακό και το Ελληνικό Κίνημα για την Ειρήνη διοργανώνουν πορεία διαμαρτυρίας έξω από τις βάσεις τις Δεκέλειας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Καταλήγοντας ο κ. Χαραλάμπους κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του ενώ καταδίκασε και την στάση της κυβέρνησης να δώσει διευκολύνσεις στους Γάλλους και να μην αντιδράσει στις πολεμικές εξορμήσεις των Βρετανών από την Βάση Ακρωτηρίου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ