Χάθηκε φάκελος
- Published Date
Ο δημοτικός σύμβουλος Εύρος Λοιζιδης επιβεβαίωσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο τεχνικός φάκελος δημοτικού περιπτέρου στα οποία αναγράφεται το εμβαδόν και άλλες λεπτομέρειες της συγκεκριμένης κατασκευής έχει εξαφανιστεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.
Ο συγκεκριμένος φάκελος είναι αναγκαίος για την εξέταση και την άρση παρανομιών που έχουν παρατηρηθεί για το συγκεκριμένο περίπτερο στα πλαίσια της δεδηλωμένης εκστρατείας του δήμου για πάταξη των παρανομιών σε όλα τα περίπτερα της πόλης της Πάφου.
Ο Εύρος Λοιζιδης δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος φάκελος έχει διακινηθεί μετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον διαχειριστή για κάποιες ανακαινίσεις .
Μπορεί να έχει δοθεί άδεια για κάποιες εργασίες αλλά αυτές που τελικά έγιναν δεν καλύπτονται όπως είπε. Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Χ’’Ζηνοβιου χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την υπόθεση και αν ο φάκελος δεν βρεθεί η υπόθεση θα φτάσει μέχρι την αστυνομία.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
