Καταγγελία για Κισονεργα

Το μέλος του κοινοτικού συμβουλίου Κισονεργας Γιωργος Ιωαννιδης κατήγγειλε ότι εδώ και ένα περιπου μηνα το προσωπικο του συμβουλιου δεν εχει επιδιορθώσει βλαβη σε αγωγο της υδατοπρομηθειας με αποτέλεσμα ποσοτητες νερου να χάνονται.

Ο ιδιος είπε ειχε επικοινωνήσει με τους εργαζομένους και είχε αναφέρει για το πρόβλημα κοντα στο κοινοτικό σταδιο.

Με εκπληξη του, ένα σχεδον μηνα μετα, διαπιστώνει ότι όχι μονο δεν εχει επιδιορθωθεί η βλαβη αλλα οι υπαλληλοι επιριπτουν την ευθυνη ο ενας στον άλλο λεγοντας ότι δεν ειχαν ενημερωθει ή ότι βρισκονταν σε διακοπες.

Με αφορμη το περιστατικό αυτό ο Γεωργιος Ιωαννιδης ανεφερε ότι καπως ετσι χειριζονται όλα τα θεματα στην κοινοτητα και καλεσε τοσο την επαρχιακη διοικηση οσο και την γενικη ελεγκτικη υπηρεσια να παρεμβουν και να ελεγξουν τον τροπο λειτουργιας της κοινοτητας και των εργαζομενων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ