Νέα αναβολή

Τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους στην υπόθεση ΣΑΠΑ δεν απάντησαν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ζητώντας, μέσω των συνηγόρων τους, χρόνο προκειμένου να δώσουν την απάντηση τους.

Οι Φειδίας Σαρικας, Γιώργος Σιαηλης και Γιώργος Μιχαηλίδης δήλωσαν ότι δεν ήταν έτοιμοι να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που τους βαραίνουν και το δικαστήριο με την σύμφωνο γνώμη και της κατηγορούσας αρχής τους έδωσε και νέα προθεσμία μέχρι τις 5 Ιουνίου προκειμένου να απαντήσουν στις κατηγορίες.

Οι άλλοι δυο συγκατηγορούμενοι τους Ευστάθιος Ευσταθίου και Βάσος Βασιλείου αρνήθηκαν τις κατηγορίες και το δικαστήριο όρισε την 24η Σεπτεμβρίου ως την ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιων του μονίμου κακουργιοδικείου Πάφου.

Για όλους θα συνεχίσουν να ισχύουν περιοριστικοί όροι.

Έχουν υπογράψει εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή εκτός του Γιώργου Σιαηλη που υπέγραψε εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή ενώ θα πρέπει να παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και το όνομα τους θα τοποθετηθεί στον κατάλογο των προσώπων που απαγορεύεται η έξοδος από το νησί.

Οι δυο τελευταίοι περιορισμοί δεν θα ισχύσουν για τον Φειδία Σαρικα την περίοδο 31 Μαΐου με 4 Ιουνίου όπου θα εκπροσωπήσει την Βουλή σε συνάντηση στην Ρήγα της Λεττονίας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ