Δεν είναι τέλειο αλλά δίνει πολλά εργαλεία.
- Published Date
Με την ψήφιση του Νομοσχεδίου για το Πλαίσιο Αφερεγγυότητας ανοίγει ο δρόμος της εξόδου της Κύπρου στις αγορές όπου θα μπορεί να δανείζεται με πολύ ελκυστικότερα επιτόκια δήλωσε στο Ράδιο Πάφος ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Γιαννάκης Λαζάρου.
Ο κ. Λαζάρου σχολιάζοντας το Πλαίσιο Αφερεγγυότητας επεσήμανε ότι δεν είναι τέλειο αλλά δίνει πολλά εργαλεία στους δανειολήπτες τα οποία και μπορούν να αξιοποιήσουν υπέρ τους.
Επεσήμανε ότι η μέχρι τώρα κατάσταση δεν εξυπηρετούσε ούτε και τους ίδιους τους δανειολήπτες αφού δεν υπήρχε ένα προκαθορισμένο πλαίσιο προστασίας τους.
Ο κ. Λαζάρου δήλωσε αισιόδοξος ότι στους επόμενους μήνες και με την έξοδο της Κύπρου στις αγορές η οικονομία θα ανακάμψει σε σημαντικό βαθμό.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
