
Δεν αγωνιστήκαν για τον δρόμο
- Published Date

Ευθύνες σε όλες τις τοπικές αρχές του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχους αλλά και στις αρχές της επαρχίας ευρύτερα επέρριψε ο κοινοτάρχης Περιστερώνας Ανδρέας Καπονιδης αναφορικά με την αρνητική εξέλιξη του παγώματος της κατασκευής του δρόμου Πάφου- Πόλεως Χρυσοχους.
Όταν τα ταμεία του κράτους ήταν γεμάτα οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής και οι παράγοντες τους, είπε, δεν αγωνισθηκαν προκειμένου να κατασκευαστεί το έργο.
Δεν διεκδίκησαν όπως θα έπρεπε και δεν πολέμησαν για τον δρόμο.
Αν το ίδιο έργο διεκδικείτο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή θα είχε μέχρι σήμερα κατασκευαστεί είπε ο Ανδρέας Καπονιδης τονίζοντας ότι οι Παφιτες δεν ξέρουν να διεκδικούν και δεν είναι μαχητικοί.
Δρόμος δεν θα γίνει ούτε μετά από είκοσι χρόνια και πλέον θα πρέπει οι κάτοικοι να μάθουν την αλήθεια ότι θα κινδυνεύουν και θα ταλαιπωρούνται με το υφιστάμενο δίκτυο ανέφερε ο κοινοτάρχης της Περιστερώνας.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ