Έφυγε διαμαρτυρόμενος ο Μάκης

Ο αντιδήμαρχος Πάφου Μάκης Ρουσης αποχώρησε διαμαρτυρόμενος χθες βράδυ από την αίθουσα του δημοτικού μεγάρου όταν στο βήμα ανέβηκε για να χαιρετίσει ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ Γιώργος Σιαηλης εναντίον του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την υπόθεση του ΣΑΠΑ.

Ο Μάκης Ρουσης δήλωσε στο ράδιο Πάφος ότι πρόκειται για συνειδητή πολιτική πράξη από μέρους του και επέκρινε τόσο τον ίδιο για την παρουσία του, το κόμμα του αλλά και τον δήμαρχο Πάφου που ανέχτηκε όπως ανέφερε να αναγνώσει χαιρετισμό στην πανηγυρική συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου.

Ήταν ατυχέστατη στιγμή για τον ίδιο τον Γιώργο Σιαηλη και το κόμμα του την ίδια στιγμή που όλοι μιλούσαν για κάθαρση και τιμωρία ένοχων, είπε.

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος που κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα αρνήθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του λέγοντας ότι θα εξετάσει το θέμα και θα τοποθετηθεί.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Γιώργος Σιαηλης εξέφρασε λύπη για την στάση του αντιδημάρχου λέγοντας ότι ουσιαστικά δρα εκδικητικά επειδή δεν τον επέλεξε η τριμερής συνεργασία ως υποψήφιο δήμαρχο Πάφου.

Ο Γιώργος Σιαηλης υποστήριξε επίσης ότι κανένα ζήτημα δεν τίθεται για τον ίδιο και εξέφρασε απολυτή εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η δική του περίπτωση καμία απολύτως ομοιότητα και σχέση δεν έχει με την περίπτωση του πρώην δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα για τον οποίο και ο ίδιος αξίωνε την παραίτηση του όταν κατηγορήθηκε για τις διάφορες υποθέσεις που ταλανίζουν την πόλη το τελευταίο διάστημα.

Είπε ακόμη ότι ο ίδιος ήταν στην ομάδα των δημοτικών συμβούλων που πρωτοστάτησαν στην αποκάλυψη και του σκανδάλου του ΣΑΠΑ εν αντιθέσει με τον αντιδήμαρχο, είπε, που αποχωρούσε από τις συνεδρίες όταν συζητούντο αυτά τα θέματα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ