Ο Νικανδρου νέος ηγετης της ΕΔΕΚ Παφου

Ο νέος πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής της ΕΔΕΚ Γιώργος Νικάνδρου τόνισε ότι οι λέξεις θα πρέπει να αρχίσουν να αποκτούν την σημασία τους και όλοι να είναι συνεπείς και αυθεντικοί.

Ιδιαίτερα όσοι αποτελούν τους θεσμούς να μην ξεχνούν τον ρόλο των θεσμών αυτών, επεσήμανε, τονίζοντας ότι η καταστρατήγηση της δημοκρατίας συνήθως στο όνομα της δημοκρατίας και η αδυναμία αποδοχής της κριτικής έχει οδηγήσει τον τόπο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Ο κ.Νικανδρου κληθείς να σχολιάσει το θέμα της εισφοράς του Λοΐζου Ιορδανους στην ΕΔΕΚ επεσήμανε ότι με βάση τα στοιχεία που κατέχει ο ίδιος και το κόμμα του ο συγκεκριμένος εργολάβος που διατέλεσε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής δεν έκανε μόνο αυτή την εισφορά στην ΕΔΕΚ.

Ήταν και είναι, είπε, από τους ανθρώπους που συνεχώς ενισχύουν το κόμμα οικονομικά.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ