Όλα έτοιμα για Ιεροκηπια

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του Δήμου Γεροσκήπου για την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπια», που πραγματοποιούνται φέτος για 20η κατά συνέχεια χρονιά.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμπίπτουν με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Γεροσκήπου (1994), θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 26 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, που θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00μ.μ., στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούν οι φετινές εκδηλώσεις.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων θα παραστεί, επίσης, αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο Δήμο της Αγίας Παρασκευής (Αττικής), καθώς και από τους γαλλικούς Δήμους Fouras και Aix, με τους οποίους ο Δήμος Γεροσκήπου θα υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας.

Μετά το τελετουργικό μέρος της Έναρξης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία-αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα.

Ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου και η Χριστιάνα Παύλου, με το μουσικό σχήμα Άδμητου Πιτσιλλίδη, θα παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη.

Συμμετέχει η Χορωδία «Μοντέρνοι Καιροί», υπό τη διεύθυνση του Νίκου Βήχα. Η είσοδος του κοινού στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την επόμενη μέρα, στις 13 Σεπτεμβρίου, με την κορυφαία μουσική συνάντηση της χρονιάς! Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ταξιδέψουν στα ωραιότερα τους τραγούδια, τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει μαζί τους.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου και θα αρχίσει στις 8.30μ.μ.

Εισιτήρια προπωλούνται από το Δημαρχείο Γεροσκήπου, τα περίπτερα Stokkos και Time Out, τα καταστήματα ACS Courier και την ιστοσελίδα www.tickethour.com.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ